Zafer Partisi Salihli Belediye Başkan Adayı Korkmaz: 'Bu Torbayı Daha Ucuza Dolduracak'

Salihli'de pazarcıların ve vatandaşların nabzını tutan Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Anıl Korkmaz, pazar pazarını gezerek hemşehrileriyle buluştu. Pazar esnafı ile sohbet edip tezgahlarını inceleyen Korkmaz, vatandaşların da gündemine ortak oldu.

Zafer Partisi Salihli Belediye Başkan Adayı Korkmaz: 'Bu Torbayı Daha Ucuza Dolduracak'

Pazarcıların Sorunlarını Dinledi

Pazar esnafı ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Korkmaz, artan maliyetler ve düşük satışlardan yakınıan esnafın sorunlarını dinledi. Tezgahlardaki ürünlerin fiyatlarını inceleyen Korkmaz, "Pazarcılarımız da vatandaşlarımız da artan fiyatlardan çok etkilenmiş durumda. Bu durum hem esnafımızı hem de alım gücü düşen vatandaşımızı zor durumda bırakıyor." dedi.

Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Pazarcıların ardından vatandaşlarla da bir araya gelen Korkmaz, Salihli'de yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında sohbet etti. Gündelik yaşamın pahalılığından, işsizlik sorununa kadar birçok konuda hemşehrilerinin görüşlerini dinleyen Korkmaz, "Salihli'de daha güzel bir gelecek için hep birlikte çalışmalıyız." diye konuştu.

"Bu Torbayı Daha Ucuza Dolduracak"

Sohbet sırasında vatandaşlara hitap eden Korkmaz, "Torbalarda yazdığı gibi 'Mehmet Anıl Korkmaz bu torbayı daha ucuza dolduracak' diyoruz. Salihli'de daha ucuz ve sağlıklı gıda için çalışacağız. Üreticilerimizi ve esnafımızı destekleyeceğiz, alım gücünü artıracağız." ifadelerini kullandı.