Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesiyle vali-mülkiye başmüfettişliği görevine getirilen ve 13 aydır Manisa Valisi olarak görev yapan Enver Ünlü, Gaziler Günü kapsamında Orduevi Gazinosunda düzenlenen yemekte duygusal bir konuşma yaptı.

Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan valiler kararnamesiyle "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirilen ve 13 aydır Manisa Valisi olarak görev yapan Enver Ünlü, Gaziler Günü kapsamında Orduevi Gazinosunda düzenlenen yemekte duygusal bir konuşma yaptı.

Manisa Valiliği tarafından 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında gaziler onuruna resepsiyon gerçekleştirildi. Orduevi’nde düzenlenen kabul programına Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Can Tepedelen, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, MHP Manisa İl Başkanvekili Muammer Babuş, daire müdürleri, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından dua edildi. Yaptığı konuşmasında gazilerin öneminden bahseden Vali Ünlü, "Vatana ve milli birliğimize kast edenlere karşı verilen bütün mücadelelerde şehadeti ve gaza ruhunu her türlü değerin üstünde tutan siz kıymetli gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum” diye konuştu.

Duygusal veda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan valiler kararnamesiyle "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirilen ve 13 aydır Manisa Valisi olarak görev yapan Enver Ünlü programın sonunda duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Ünlü, “Gaziler Günü 19 Eylül benim göreve başladığım 13. ayımın dolduğu gün, 13 ay Şehzadeler şehrinde güzel Manisa’mızda 710 yıllık bu Türk ve İslam beldesinde sizlere hizmet etmekten büyük onur duyduğumu ifade ederek şahsım, sevgili ailem adına bize gösterdiğiniz sabır, anlayış, tahammül için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu toprakları bize vatan kılan Saruhan Bey’imizi saygıyla, rahmetle anmadan geçen Sancak beyliği yaparak burada saltanat tecrübesi kazanan Fatih Sultan Mehmet’i çağ açıp çağ kapatan o büyük komutanı büyük sultanı Akdeniz’i Türk gölü yapan Kanuni Sultan Süleymanları burada yetişip devlet yönet kahraman şehzadeleri, Büyük devlet adamlarını da bu vesileyle saygıyla, rahmetle, minnetle anıyorum. Onların gölgesinde hizmet etmek bu güzel Şehzadeler şehrine hizmet etmek benim için büyük onurdu. Beni bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza, devlet büyüklerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bir müddet sonra aranızdan ayrılacağım ama devlet memurluğu, memuriyet böyle. Ama hep kalbim burada. Çok güzel insanlar tanıdım burada. Her gittiğimiz şehirde, her gittiğimiz ilçede, kasabada, köyde, mahallede muhakkak bir şehit ailesini ya da bir kahraman gazimizi, kıymetli ailelerini bu toprakların tapusu olan aziz şehitlerimizin mübarek kabirlerini ziyaret etmeye çalıştım. Haklarınızı helal edin hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması
Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması
Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması
Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması
Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması