'Söz vermiştik yaptık'

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, Manisa'nın Kültür Yolu Festivali kapsamına alındığı müjdesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

'Söz vermiştik yaptık'

AK Parti MKYK Üyesi ve Mania Milletvekili Mücahit Arınç, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un bu sabah gerçekleştirdiği açıklamanın videosunu paylaşarak Manisa'nın 2025 yılı Kültür Yolu Festivali'ne dahil edildiği müjdesini aktardı. 
1 Ağustos tarihinde "İzlemede kalın, çok yakında" cümlesiyle Sardes Antik Kenti'nin drone görüntülerinden oluşan bir video paylaşan Arınç, videonun açıklamasında "Manisa'mızı turizm alanında ulusal ve uluslararası platformda en yukarılara taşıyacağız" cümlelerine yer vermişti. Geride bıraktığımız bahar aylarından bu yana Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde yoğun girişimlerde bulunduklarını belirten Arınç, "Manisa'mıza verdiğimiz sözü tuttuk. Şimdi sıra sanayi ve tarım alanında planladığımız projeleri hayata geçirmekte. Manisa'mızı bölgemizin incisi ülkemizin öncüsü yapana kadar durmadan çalışacağız" dedi.