BAŞKAN İKSİRDEN CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa mitinginde yaptığı konuşma üzerine açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN İKSİRDEN CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP

Özellikle Şehzadeler ve Yunusemre ilçeleri için halk ittifakından bahseden Özel’e tepki gösteren Başkan İksir, “ Anketler ortada iki ilçede de adaylarımız önde iken çıkıp sahneden halkı yanlış yönlendirmek hiç yakışmadı. Asıl biz gerçek Atatürkçü CHP’lileri İYİ Parti adaylarına destek vermeye çağırıyoruz” dedi. 
“İSTENEN DESTEĞİ ALAMADILAR”
Miting alanındaki boşluklara vurgu yaparak, CHP’nin içerisine düştüğü kötü durumu belirten İYİ Partili İksir, “Sonda söyleyeceğimi başta söyleyerek açıklamama başlamak istiyorum. Partinin adaylarının anketlerde önde çıktığını söylerken, konuşma yaptığın alandaki boşluklara baktın mı Sayın Özgür Özel? Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da miting yaptı. Kendi memleketinde dahi alanı dolduramadığını hepimiz gördük, bütün Manisa kamuoyu da gördü. CHP’nin içinde bulunduğu tükenmişliğin en net örneğini gösterdi bugün Manisa” dedi.

BAŞKAN İKSİRDEN CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'E CEVAP
“MANİSA SEÇMENİ FERASETLİDİR”
CHP’nin DEM Partisi ile yaptığı ittifakı örnek gösteren İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, Manisa seçmeninin doğruyu yanlışı çok iyi ayırt edeceğini söyleyerek,” Manisa ferasetlidir. Manisa iyiyi kötüyü, yanlışı doğruyu ayırt etmesini bilir. Manisa akıllıdır, kimin kimle yürüdüğünü görür. Manisa sağduyuludur, yeri geldiğinde gerekli dersi vermesini iyi bilir. Bugün de CHP’ye iyi bir ders verdiğini gördük kadim kentimizin. Genel seçimde gizliden görüştükleri DEM’lilerle, yerel seçimde alenen pazarlık içine girmelerinin acı bir sonucu olarak Manisalılar CHP’ye ve onun genel başkanı Özgür Özel’e net bir mesaj verdi. ‘Sizin yürüdüğünüz yol yol değil, yoldaşınız yoldaş değil’ mesajıydı bu anlayana. Kendi memleketinde, bütün taşımalara rağmen Cumhuriyet Meydanı’nı dolduramayan Özgür Özel, Genel Başkanımız Meral Akşener’in yerel seçimler öncesindeki dik duruşunu dert edinmiş olacak ki ‘Ankara’da ittifakı sağlayamadık’ ifadelerini kullandı” dedi.
“ İKİ MERKEZ İLÇEMİZDE DE ADAYLARIMIZ ÖNDE”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Sahneden Manisalıyı yanlış yönlendirmeye çalıştığını ifade eden Başkan İksir Merkez iki ilçede de kendi adaylarının önde olduğunu söyleyerek, “Özel, son günlerde algı operasyonu olarak diline doladığı taban ittifakına ilişkin, bize göre temeli tabanı olmayan cümleler kurdu. Büyükşehir’de, Şehzadeler’de ve Yunusemre’de kendi adaylarının yarışı önde götürdüğünü iddia ederek İYİ Partililerden CHP’nin adaylarına destek vermelerini istedi. Özel’in bu açıklamalarını hayretler içerisinde takip ettik. Merak ediyoruz acaba kendisi hangi dünyada yaşıyor. Kendi adaylarının önde olduğunu iddia ederken, konuşma yaptığı miting alanına baktı mı acaba? Çünkü miting meydanı ona en güzel cevabı vermişti aslında. DEM Partililere meclis üyeliği veren, DEM’e karşı çıkan partililerine sert tepkiler gösteren Özgür Özel kendi partisindeki gerçek Atatürkçüleri küstürdü, seçimi kaybetme telaşıyla bir ‘Halk ittifakı’ söylemi tutturdu gidiyor. Daha önceki açıklamalarımda da belirttim, yine söyleyeyim. Sayın Özel, DEM’le ittifak yapanlara ne İYİ Parti seçmeni, ne de gerçek CHP’liler oy verir. Bunu aklınızdan çıkarın. Hele hele Manisa gibi feraset sahibi bir kentten oy beklemek, sizin için boş hayaldir. Elbette sizin gibi düşünüp size oy verenler olacaktır, ancak Atatürk’ün yolundan gidenler kesinlikle sizin yolunuzdan gitmeyecektir. Çok ittifak istiyorsanız, Büyükşehir’de Gürhan Özcan hocamıza, Yunusemre’de Tufan Akan’a, Şehzadeler’de de Ahmet Karadağ’a oy verin, ittifakı İYİ Parti’de sağlayın. Çünkü sizin partinize gönül vermiş gerçek Atatürkçüler, gerçek vatanseverler öyle yapacak. Ancak bizim bir tek oyumuz bile bu seçimde DEM’in adaylarının olduğu bir oluşuma gitmeyecek” ifadelerini kullandı. 
“İYİ PARTİ SEÇMENİNDEN ELLERİNİ ÇEKİN”
Sözlerinin sonunda CHP’nin İYİ Parti seçmenine oynamaktan vazgeçmesi gerektiğine vurgu yapan İYİ Partili İksir şunları söyledi.” Buradan bir kez daha söylüyorum, CHP’nin tepeden tırnağa bütün yöneticileri ellerini İYİ Parti’den ve seçmeninden çeksin. Bizim seçmenimiz sandıkta nasıl ders vereceğini çok iyi bilir, bundan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Yerel seçimin ardından alacağı hezimetle kendi koltuğu bile tehlikeye girecek olan CHP’nin Genel Başkanı da şapkasını önüne alıp düşünsün, partide neden küskünlüklerin olduğunu, neden yerel yönetimlerde kendi şehrinde bile kendi adaylarının yarışta iddialı bir konumda olmadığını sorgulasın. Seçimi kaybedeceğini anlayınca fütursuzca algı oyunları yapan CHP, çok değil 1 hafta sonra boyunun ölçüsünü alacak, ‘Anketlerde geride kalıyor’ dedikleri İYİ Parti’nin neleri başardığına, hayıflanarak şahit olacaktır. Biz İYİ Parti olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 17 ilçe belediyesine de talibiz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda, bu gayretle sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle de 1 Nisan sabahı Manisa’ya güneş bir başka doğacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla”