ARINÇ, MAK-GÖÇ YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği yönetimini misafir etti.

ARINÇ, MAK-GÖÇ YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

MAK-GÖÇ Başkanvekili Yeliz Deniz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç'ı ziyaret etti.Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden dernek başkanı Cevdet Cömert için yönetime taziye dileklerini sunan Arınç, "Merhum başkanımızdan aldığınız bayrağı daha yukarı taşıyacağınıza inancım tam" dedi. Başkan Yeliz Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin Kasım ayında gerçekleştireceği seçimli genel kurul davetine imkanlar dahilinde katılmaya çalışacağını belirten Arınç, "Yıllardır başarıyla gerçekleştirdiğiniz örgütlü çalışmalarınızı takdir ediyorum. Temsil ettiğiniz vatandaşlarımız için bizler de elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi. 

YÖNETİM KURULU'NU ANKARA'YA DAVET ETTİ

Dernek yöneticilerinin İçişleri Bakanlığı'ndaki bazı bürokratik süreçlerde yaşadıkları zorlukları aktarması üzerine Arınç "Konularla ilgili
notlarımı aldım. Lakin bu talepleri hem genel müdürlerimize hem de sayın bakanımıza ilk ağızdan aktarmanızı arzu ederim. Müsait olduğunuz ilk zaman diliminde sizi Ankara'ya bekliyorum" diyen Arınç, başkanvekili ve yönetim kurulu üyeleriyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.