ARINÇ'IN PAYLAŞIMI MANİSALILARI HEYECANLANDIRDI

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Manisalıları heyecanlandırdı. Sardes antik kentinin videosunu paylaşan Arınç, 'Çok yakında' diyerek bir turizm projesi üzerinde çalıştığını duyurdu.

ARINÇ'IN PAYLAŞIMI MANİSALILARI HEYECANLANDIRDI

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Manisalıları heyecanlandırdı. Sardes antik kentinin videosunu paylaşan Arınç, "Çok yakında" diyerek bir turizm projesi üzerinde çalıştığını duyurdu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç sosyal medya hesapları üzerinden Salihli ilçesinde bulunan Sardes antik kentinin drone görüntülerini içeren bir video paylaştı.

Videoyu "#SaklıHazineManisa gün yüzüne çıkıyor, Manisa’mız turizmde de ülkemizin öncü kenti oluyor. Manisa’mızda bulunan Sardes antik kentinin, 5000 yıllık kadim geçmişiyle, insanlık tarihinde paranın ilk basıldığı yer olduğunu ve Lidya medeniyetine başkentlik yaptığını biliyor muydunuz? Bilenlere tekrar hatırlatacak, bilmeyenlere öğreteceğiz. Titizlikle üzerinde çalıştığımız projelerle Manisa’mızı turizm alanında ulusal ve uluslararası platformda en yukarılara taşıyacağız." sözleriyle paylaşan Arınç, Manisalıları heyecanlandırdı.

"Üzerinde titizlikle çalıştığımız projeler" sözleriyle merak uyandıran Arınç paylaşımını "İzlemede kalın, çok yakında" sözleriyle sonlandırdı.