ÜLKÜ OCAKLARINDAN GENEL MÜDÜR ASLAY'A ZİYARET

Manisa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Nazmi Akçay, sürdürülebilir tarım faaliyetleri projesi ve permakültür eğitimleri kapsamında MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay'ı makamında ziyaret ederek söz konusu proje hakkında istişarelerde bulundu.

Bilinçli ve kültürlü nesiller yetişmesi için birçok alanda çalışmalar yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 'Sürdürülebilir Tarım Projesi, Permakültür' projesi geliştirildi. Özellikle şehirlerde; balkon, teras ve bahçe gibi değerlendirilebilir alanlarda herkesin kendi sebze ve meyvesini yetiştirmesini hedefleyen ve bunun da sürdürülebilir olmasını sağlayan Permakültür modeli ile ilgili istişare gerçekleştirmek amacıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Nazmi Akçay, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Şehzadeler ilçe Başkanı Tolga Tanrısevsin de hazır bulundu.

'Yarınlarımız için elimizden geleni yapmaya hazırız'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, 'Ülkemizi emin adımlarla ileriye taşıyacak olan gençlerimizin her alanda bilinçlenmelerine ve eğitimlerine büyük katkılar veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Bu doğrultuda 'Sürdürülebilir Tarım Projesi Permakültür' ile de gençlerimiz tüketici olmaktan çıkıp üretici konumuna geleceklerdir. Gençlerimiz üzerinde yapılacak olan bu farkındalık geleceklerine ışık olacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün de gençlerimize çok önem verdiği her kesim tarafından bilinmektedir. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak yarınlarımız olan gençlerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız' dedi.

Bakmadan Geçme