Serdar Yercan: Hedefimiz Zirvede Bitirmek

Sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Süper Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü'nde teknik direktör Serdar Yercan, bir üst lig için çalışmalara devam ettiklerini aktardı. Yercan, 'İlk yarıyı istediğimiz yerde bitirdik. İkinci yarıyı da zirvede tamamlamak istiyoruz' diye konuştu.

Süper Amatör Ligi B Grubu'nun ilk yarısını 24 puanla lider tamamlayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü'nde teknik direktör Serdar Yercan, oyuncularının göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu ifade etti. Ligin ilk yarısında oyuncularından istedikleri verimi aldıklarını aktaran Serdar Yercan, 'Sezon öncesi kadromuzu kurarken, zirveye oynayan bir takım yaratmak istemiştik. Geride kalan haftalara baktığımızda oyuncu grubumuzun sergilediği oyun, hem bizleri hem de tribünlere gelerek destek verenleri tatmin etti. Bu süreçte puan kaybı yaşamadığımız için ayrıca mutluyuz. Aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz' dedi.

'ZİRVEDE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ'

Ligin ikinci yarısı için çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü teknik direktörü Serdar Yercan, 'Ara vermeden çalışmalarımız sürüyor. Bu süreçte hazırlık maçları yapabiliriz. Önceliğimiz tabi ki lig. Sonra ise play-off'u düşünerek çalışıyoruz. Hedefimiz ligi başladığımız gibi zirvede bitirmek. Bununla ilgili en ufak bir tereddütümüz yok. Süper Amatör Ligi'nin en iyi oyuncu grubuna sahibim diyebilirim' şeklinde konuştu.

'TRANSFER YAPACAĞIZ'

Ligin ikinci yarısı için transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Serdar Yercan, 'Transfer ile ilgili de aramıza katılacak arkadaşlarımız olacak. Bununla ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Başkanımızın desteği sonsuz. Buradan kendisine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 3 veya 4 isim aramıza katılacak. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde daha somut adımlar atacağız ve kamuoyuyla paylaşacağız. Bal Ligi hedefini gerçekleştirmek için herhangi bir engelimiz yok. Bu yolda hem yönetimimiz hem de taraftarımız bizim arkamızda. Bunu başaracak gücümüzde oyuncu grubumuzda var' diye konuştu. Öte yandan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ligin ilk yarısında oynadığı 8 maçta 8 galibiyet alarak yoluna kayıpsız devam ediyor. Rakip kalelere 37 gol bırakan kırmızı-siyahlılar, kalesinde ise sadece 6 gol gördü. 24 puanla zirvede yer alan Yıldızspor, en yakın takipçisinin 5 puan önünde bulunuyor.

Bakmadan Geçme