'KADEM'den Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında İlham Veren Kadınlar Paneli'

KADEM Manisa Temsilciliği ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından, 'Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında İlham Veren Kadınlar' konulu program düzenlendi.    

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Manisa Temsilciliği Manisa'daki kadınlara ve gençlere yönelik çalışmalarına devam ediyor.

2018'den itibaren Manisa'da hizmet vermeye başlayan KADEM Manisa Temsilciliği, Manisa'daki STK'lar arasında başarılı bir ivme yakalayarak; kadın, çocuk ve aile eksenli çalışmalarını sürdürüyor.

KADEM her yıl 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü' nde bir insan hakkı ihlali olan ve coğrafi sınır tanımaksızın tüm dünyada varlığını sürdüren şiddete karşı duyarlılığı artırmak amacıyla kampanyalar düzenliyor. Bu bağlamda, 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında 'Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında İlham Veren Kadınlar' panel programı gerçekleştirdi. Panele, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman İyilikçi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Rekreasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar Güzel Gürbüz ve Akhisar Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Gören konuşmacı olarak katıldı.

Panel kapsamında, Doç. Dr. Osman İyilikçi 'Cam Tavan Sendromunu' akademik olarak anlatırken, Prof. Dr. Pınar Güzel Gürbüz ve Akhisar Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Gören, kendilerini 'Başarı Öyküleri ' anlattı. Konuşmacılar, sunumlar sonrasında katılımcıların sorularını cevapladılar. İnteraktif olarak gerçekleşen panel programına gençler yoğun ilgi gösterdi.

Bakmadan Geçme