İlçeye 3 Kilometrelik Sağlıklı Kanalizasyon Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Kurtuluş, Namıkkemal, Keli, Yılmaz ve Yenipazar mahallelerinde kısmi kanalizasyon hattı çalışmaları başladı. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla mahalleler daha sağlıklı bir altyapıya kavuşacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurulduğu günden bu yana ilçe merkezleri ve kırsal mahallelerin refah seviyesini yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince geçtiğimiz aylarda yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Salihli İlçesine bağlı Kurtuluş, Namıkkemal, Keli, Yılmaz ve Yenipazar mahallelerinde 3 kilometrelik kanal imalatı çalışmalarına ilk kazma vuruldu.

'Sağlıklı altyapıları tüm vatandaşlarımıza ulaştıracağız'

Salihli ilçesine bağlı 5 mahalleyi kapsayan kısmi kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik açıklamasında, 'Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün talimatları noktasında sağlıklı altyapıyı tüm vatandaşlarımıza ulaştırmak için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Salihli ilçemize bağlı Kurtuluş, Namıkkemal, Keli, Yılmaz ve Yenipazar mahallelerimizde hayırlısı ile kısmi kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladık. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimiz yoğun bir tempo ile çalışıyor. Toplamda 3 kilometrelik bir hat çalışması yapılacak. Hayırlısıyla ekiplerimizin çalışmaları en kısa sürede tamamlanarak yeni imara açılan bölgelerdeki haneler kanalizasyon hattına kavuşmuş olacak hattına bağlanmış olacak' dedi

Bakmadan Geçme