BÜYÜKŞEHİR'DEN TURGUTLU TEMASLARI

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, proje ve yatırımların incelemesini yapmak üzere program düzenlediği Turgutlu ilçesinde Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünü ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin devam eden ve tamamlanan projelerini incelemek üzere Turgutlu'ya giden Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ile Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya da yer aldı. Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı tarafından karşılanan heyet, personellerle selamlaştı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Turgutlu Belediye Başkanı Akın'a Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve beraberindeki heyet, ilçe programı kapsamında Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı da ziyaret etti. İlçede gerçekleştirilen yatırımların görüşüldüğü ziyarette, işbirliği içerisinde yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Bakmadan Geçme