Arınç: 'Manisa rahat bir nefes alacak'

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, Gediz Köprülü Kavşağı projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Ankara'daki çalışmalarından arta kalan zamanını seçim bölgesinde değerlendiren AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, TBMM'nin tatile girmesiyle beraber Manisa'da bir dizi program gerçekleştirdi. Farklı il müdürlüklerinin proje ve yatırımlarını yerinde inceleyen Arınç, bu kapsamda en son olarak Gediz Köprülü Kavşağı projesinin şantiyesini de zyaret etti.

Şantiye ziyareti öncesi Karayolları Genel Müdürü ile telefonda görüşerek projenin son haline dair istişarelerde bulunduğunu belirten Arınç'a ziyaretinde Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yatırımlarından sorumlu Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen de eşlik etti.

"Önce altyapı çalışmları, sonrasında üstyapı"

Öncelikle şantiye şefi ile projenin detayları üzerine konuşan Arınç ardından inşaat alanına geçti. Çalışmaları yerinde gören Arınç şunları kaydetti. "Seçimler öncesi startı verilen ve Manisa trafiğini rahatlatacak projelerin başında gelen Gediz Köprülü Kavşağı projemizde çalışmalar aralıksız sürüyor. Şu an itibariyle zemin güçlendirme çalışmalarını yürütüyoruz. Dolgu ve kazık çakma işlemleri gerçekleştiriliyor. An itibarıyla yapılan çalışmaların trafiği aksatacak bir yanı bulunmuyor. Altyapı çalışmalarını bitirir bitirmez üstyapı çalışmalarına da hemen başlayacağız. Projemizin bir aksaklık yaşanmadan resmi teslim süresinin sonunda vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasını öngörüyoruz."

Şantiye alanında çalışan işçilerle de sohbet eden Arınç, diğer programlarına katılmak için alandan ayrıldı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme