AK Gençlik'ten İlçe Ziyaretleri

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Ömer Can Temizel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Gençlik'ten İlçe Ziyaretleri

İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Ömer Can Temizel ve Parti Yöneticileri, Ahmetli, Köprübaşı, Soma, Kırkağaç, Demirci, Saruhanlı, Alaşehir, Selendi ve Sarıgöl İlçelerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.
 
AK Parti İlçe Gençlik Kolları Yöneticileriyle de bir araya gelen Başkan Temizel ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Poliitikaları ve Yerel Siyaset konularında istişarelerde bulundu.
AK Gençlik'ten İlçe Ziyaretleri
 
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Ömer Can Temizel, yaptığı açıklamada, Gençlerin her alanda güçlenmesi ve kendilerini geliştirmeleri için aralıksız olarak çalışmalar yürüteceklerini söyledi.
AK Gençlik'ten İlçe Ziyaretleri
 
Gençlerin siyasete, bürokrasiye, sosyal hayata, güç ve sinerji kazandırdığını belirten Temizel, "Bizler AK Gençlik olarak hiç bir parti ayrımı yapmadan genç kardeşlerimizi desteklemeye ve  yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizlerden önce görevde bulunan başkanlarımızdan devraldığımız bayrağı genç kardeşlerimizler daha ileriye taşıyacak ve ülkemizin gücüne güç katacağız. Bu anlayışlar gerçekleştirdiğimiz ilçe ziyaretlerinde genç kardeşlerimiz, vatandaşlarımız ve partililerimizle bir araya gelip istişarelerde bulunduk. AK Gençlik olarak ülkemizin, milletimizin, gençlerimiz yanında olup, tüm enerjimizle sahada olmaya devam edeceğiz." dedi.
AK Gençlik'ten İlçe Ziyaretleri